Schoonmaak

Schoonmaak van kantoren, bedrijfspanden, overheidsgebouwen, zorginstellingen en meer...

Schoonmaak

Schoonmaken is een vak apart. Binnen de schoonmaakbranche hebben wij zowel medewerkers in de reguliere schoonmaak als in de industriële schoonmaak aan het werk. Ook zijn onze medewerkers voorzien van de juiste kennis en ervaring. Bovendien beschikken wij over diverse huisvesting-hubs in Noord-Brabant waardoor de algemene motivatie van ons personeel hoog is. We denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Reguliere schoonmaak

Perfect People ontzorgt uw organisatie op het gebied van reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het schoonmaken van sanitaire voorzieningen en keukens, stofzuigen, dweilen en reinigen van meubilair en werkplekken. Vaak werkt ons schoonmaakpersoneel in kantoren of openbare ruimtes, maar ook in steriele ruimtes en laboratoria.

Industriële schoonmaak

Binnen de industriële schoonmaak hebben wij expertise op het domein van zowel grove als lichte schoonmaakdiensten. Zo kunnen wij uw organisatie bijvoorbeeld ontzorgen in het schoonmaken van uw fabriek of buitenterrein. Ons personeelbestand is voorzien van de juiste certificeringen en kennis zodat we uiterst veilig en uitgerust te werk kunnen gaan.

Kundig, flexibel personeel

7 dagen per week bereikbaar

Ook voor advies en bemiddeling

Uw vaste partner

Offerte aanvragen

Bedankt voor uw bericht. Wij doen ons best om zo snel mogelijk bij u terug te komen.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het nog een keer.

Andere sectoren

Level up your business

Klaar om uw organisatie samen naar het volgende niveau te tillen? Twijfel niet om contact op te nemen!

Neem contact op