December 23, 2022

Spar kiest voor Perfect People

Geschreven door
Katherina
Human Resources

Perfect People is verheugd om aan te kondigen dat ze onlangs een belangrijke nieuwe klant hebben binnengehaald: Spar. Deze samenwerking is een belangrijke prestatie voor ons bedrijf en we zijn blij om met zo'n gewaardeerd en succesvol merk samen te werken.

Spar is een toonaangevende internationale winkelketen met meer dan 13.000 winkels in meer dan 48 landen. Met een focus op verse, hoogwaardige producten en uitzonderlijke klantenservice heeft Spar een trouwe klantenbasis opgebouwd over de hele wereld. We zijn enthousiast om hieraan bij te kunnen dragen door betrouwbare en gekwalificeerde tijdelijke medewerkers ter beschikking te stellen om hun operaties te ondersteunen.

Deze samenwerking biedt ons een uitstekende kans om ons bereik verder uit te breiden en onze reputatie als toonaangevende leverancier van oplossingen op het domein van arbeidsbemiddeling te versterken.

Het "ter beschikking stellen" van medewerkers bekijken we bij Perfect People in de breedste zin van het woord. Daarbij beperken we ons niet tot het aspect van planning en werktijden. Vervoer en huisvesting spelen een enorm grote rol in het succesvol bemiddelen in arbeid. Mede door ons strategisch gepositioneerde huisvestinglocatie in Waalwijk kunnen we de betreffende medewerkers voor Spar een "thuis" bieden met goede voorzieningen. Het resultaat hiervan is een betere output in de kwaliteit van onze medewerkers.

"We zijn er zeker van dat onze expertise en toewijding aan uitmuntendheid ons een waardevolle partner zullen maken voor Spar." - Matej Zucko, CEO Perfect People.

We kijken uit naar een succesvolle en productieve samenwerking met Spar en we zijn benieuwd naar wat de toekomst voor onze beide bedrijven in petto heeft. Dit is een spannende tijd voor Perfect People en we zijn blij om dit nieuws met onze klanten, partners en de bredere gemeenschap te kunnen delen.